PAARD ALS NABORpaard

Het paard is een wezen dat sinds oudsher door mensen op twee manieren benaderd wordt: Een van die  manieren is die waarbij de mens wil leren van het paard: het paard als middel tot persoonlijke ontwikkeling, het paard als middel tot de (terug)-groei naar je oorspronkelijke natuur:  je authenticiteit.

Lees meer...

leefstijlMIJN LEEFSTIJL EN IK

Onze gezondheid is ons hoogste goed. We zouden er alles voor over hebben om deze terug te winnen als blijkt dat we deze (gedeeltelijk) kwijt zijn/raken.

Waarom dan niet NÚ beginnen met  Positieve Leefstijl-verandering, en voorkomen dat het zover komt ? 


Lees meer...

Het paard weerspiegelt je communicatie zoals het leven de manier waarop je ermee communiceert weerspiegelt: je Leefstijl.

Daarin ligt nu juist niet alleen de uitdaging, maar ook de te verwerven kracht. De uitdaging bij deze communicatie is om steeds naar jezelf te blijven kijken, naar jouw aandeel in het geheel. Want dat is waar jij invloed op kunt uitoefenen. Bedenk daarbij dat kleine aanpassingen vaak al een wereld van verschil maken!

Zo zal je ook door het zetten van kleine haalbare stappen op het gebied van Leefstijl  jezelf steeds dichter bij een Gezond, Sterk en Vitaal Leven brengen. Door het doen van kleine aanpassingen in jouw wijze van communiceren komt HET LEVEN (zoals het paard) je steeds nader.

Je krijgt meer grip op je gedrag en daarmee op Leven in het algemeen. Je beleeft steeds meer positiviteit en je wordt een inspiratiebron voor anderen!

(Leefstijl coaching is zónder paard en praktisch gericht) icoon PaN en MLeI kleur

 

Centrum voor Leefstijl en Paard is aangesloten bij:

 logo BLCN

 BLCN Logo white background 300x138

 logo KABIZ RGB groot

 logo klachtenportaal

 JPG logo HCWB

 HZG Logo2016 RGB Groot

 SVP logo cropped 2009logosvp zwart

 logo zoönosen certificaat GD

Deze website maakt, naast het gebruik van functionele cookies, ook gebruik van tracking, retargeting en social media cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer in onze Privacy Policy