Skip to main content

Wat is Leefstijl?

Bij Leefstijl denken we gauw aan de bekende leefstijlfactoren Voeding, Slaap, Bewegen en Stress (-vermindering).

Maar wist je dat binnen het onderwerp Leefstijl  ook zaken vallen als

  • de kwaliteit van je relaties
  • hoe je omgaat met anderen én jezélf
  • je werk
  • je drive in het leven?

 Bij  logo MLeI 25dpikan je kiezen uit twee trajecten:

 

2. Logo voor website footer

 

1. De Je Moet Niks® - training

 

Dit is een cursus (!) waarbij de uitkomstmaat Mentale Fitheid is . Tijdens deze cursus gaan we NIET in op kennis omtrent leefstijlfactoren en gaan ook NIET op zoek naar oorzaken van de problemen die je ervaart. Je gaat aan de slag met het in de praktijk aanleren van de vaardigheden die je nodig hebt om dat wat jij graag wil bijsturen in je leven ook te kunnen bijsturen in de richting van zoals  jij jezelf dat graag ziet dóen! En niet voor even...Maar voor de rest van je leven. De vaardigheden die je in deze cursus aangeboden krijgt vormen daarmee een compentie. De Competentie Mentale Fitheid!

De Je moet Niks®-cursus betreft een KORTDUREND en PERSOONLIJK programma, en bestaat uit een online module van 30 korte videolessen met opdrachten, gevolgd door 5 individuele sessies. Het boek "Je Moet Niks" maakt het geheel compleet.

Er is geen wachttijd om te beginnen. Je kunt gelijk aan de slag!

Je Moet Niks® is CRKBO gecertificeerd en BTW-vrij. De cursus valt daarmee onder Kort beroepsonderwijs en kan betaald worden door de werkgever vanuit het studiebudget of vanuit je IKB (Individueel Keuze Budget).

Totale kosten voor de cursus: 674,- euro

Wil je nog meer weten? Kijk dan op www.jemoetniks.nl 

 

 

 

 

images Leefstijl BLCN Logo white background 300x138

       2. De GLI-CooL

Dit is een programma dat wordt gegeven als interventie en wordt door de zorgverzekeraar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit programma is met name gericht op kennis op het vlak van de leefstijlfactoren Voeding, Slaap, Stress(-vermindering) en Bewegen en Gedrag(-sverandering) . 

Het programma duurt 2 JAAR. Er zijn in die periode in totaal 16 groepsbijeenkomsten met elk een eigen les-onderwerp. Deze vinden telkens op dezelfde dag en tijd plaatst.  Daarnaast heb je 8 individuele momenten met mij als jouw coach. De intake voor dit programma is daarvan de eerste

 

 

 

fruit.1.2.1

Je Leven reflecteert hoe je met het leven omgaat,

je Leefstijl.

Een gezonde leefstijl uit zich in

gezondheid,

 vitaliteit,

 en is een investering in je eigen toekomst.

Mensen die gezond en vitaal zijn stralen dat uit

en vormen een inspiratiebron voor anderen.

 SONY DSC