Skip to main content

Op weg naar een gezonde toekomst!

Onze gezondheid is ons hoogste goed. We zouden er alles voor over hebben om deze terug te winnen als blijkt dat we deze (gedeeltelijk) kwijt zijn/raken. Waarom dan niet NÚ beginnen en voorkomen dat het zover komt??? 

We hebben allemaal een bepaalde aanleg meegekregen in onze genen. Maar dit bepaalt slechts gedeeltelijk je toekomst. Een flink deel heb je zelf in de hand! Zo kun je aanleg hebben voor  een ziekte of chronische aandoening maar of het zover komt hangt voor een groot deel af van hoe je leeft: je leefstijl. Je gezondheid in de toekomst bepaal je dus voor een aanzienlijk deel door je leefstijlgedrag NÚ! Geef jíj jezelf alle kans op een gezond leven en een leven met zoveel mogelijk gezonde jaren? 

Een gezond leefpatroon en een gezond gewicht gaan vaak hand in hand. De invloed die overgewicht heeft op het leven van mensen blijkt vaak enorm. Er is inmiddels veel onderzoek naar gedaan. Daaruit komt naar voren dat de nadelige gevolgen van overgewicht op zowel het fysieke als het mentale welzijn van de mens talrijk zijn. Zo worden Diabetes, het ontstaan van hart- en vaatproblemen, het ontstaan van diverse soorten kanker , maar ook bijvoorbeeld depressies en nog vele andere ziekten ermee in verband gebracht, en met een ongezonde leefstijl. Zelfs vaccinaties werken beter in mensen met een gezond leefpatroon.

   

Interesse? Vragen? Klik hier voor de contactmogelijkheden

 fruit.1.2.1

Je Leven reflecteert hoe je met het leven omgaat, je Leefstijl.

Een gezonde leefstijl uit zich in

gezondheid,

 vitaliteit,

 en is een investering in je eigen toekomst.

Mensen die gezond en vitaal zijn stralen dat uit

en vormen een inspiratiebron voor anderen.

 SONY DSC