Skip to main content

Ervaringen van deelnemers die u voorgingen

Ik ben een sociaal werker met de nodige kennis van gedragsverandering en ervaring in (zelf)reflectie. Desondanks slaagde ik er jaren niet in om blijvend af te vallen. Het coachingstraject met CharLotte bracht daar verandering in. Door haar brede kennis van voeding en haar onderzoekende, oordeel-loze houding naar álle feiten en hun samenhang, leerde ik (h)erkennen wat ik waarom doe en creëerde ik daarop een plan. Of eigenlijk: een lifestyle. Door de holistische aanpak leerde ik steeds meer vaardigheden aan die hebben geleid tot het vertrouwen dit zelfstandig vol te kunnen houden en te laten slagen. 
Carmen


Fijn gesprek. Je weet iedere keer iets te ‘triggeren’ en dat werkt motiverend/uitdagend.
 
M.


Je bent no-nonsense en dat maakt dat je met jou ‘meegaat’. Je realiseert je dat je zelf verantwoordelijk bent. Je kunt je van alles ‘bedenken/vinden’, maar het is allemaal vrij eenvoudig en je doet ’t of je doet ’t niet. Gewoon: no-nonsense! Fijne coaching, veel geleerd.


Wat een fijne coaching, je haakt in op iets waar ik (in mijn ontwikkeling) ben blijven hangen en waar ik echt stappen vooruit wil maken, zodat ik ga doen wat ik wil! (dit laatste is goed gezegd, maar zal niet zomaar vanzelf gaan)


Je bent scherp, hebt ’t goed op een rijtje. Ondanks dat we uit kunnen wijden vind ik dat het proces echt vorm heeft. maar dit hoort er misschien ook wel een beetje bij. Het is ook een verkenning naar…


Zonder dat het werkformulier echt besproken wordt, komt de inhoud toch aan bod. Stapje bij stapje kom ik steeds verder. 


Je bent oprecht, betrokken en geeft me het gevoel me echt te willen helpen (begeleiden). Je doorprikt mijn situatie en helpt me e.e.a. inzichtelijk te maken. Dit is tot nu toe nog niemand anders gelukt, dus chapeau!      Margreet


Ben blij met de inzichten die je me geeft


Je hebt goed geluisterd, je vat af en toe samen hoe het ervoor staat, op moment dat we afdwaalde wist je heel duidelijk weer de draad op te pakken (je blijft scherp), je bent kundig, je hebt een duidelijke visie op gezond leven. Je maakt op duidelijke en correcte wijze duidelijk wanneer ik bij de les moet blijven. Je confronteert zonder dat dat een negatief effect heeft.