Skip to main content

Je Moet Niks® - vaardigheidstraining (cursus)

Herken jij dit?

Ik wil graag... 

Schermafbeelding 2024 02 25 190159

 

 En misschien herken je dit (ook)?

Schermafbeelding 2024 02 13 134304

 

Hoe zou het zijn als je wéét wat belangrijk voor jou is in je leven en daar ook naar kan handelen? Dat je de vaardigheden beheerst om , ondanks ongemak en tegenslag (die je onherroepelijk tegenkomt in je leven omdat dat nu eenmaal bij ons menszijn hoort) , tóch te kunnen BLIJVEN DOEN wat je belangrijk vindt? En niet voor even... maar voor de rest van je leven?

Hoe zou het zijn als je leert omgaan met de natuurlijke weerstand die verandering nu eenmaal oproept? En ook met die moeilijke gedachten die je brein produceert of met dat lastige gevoel?

Hoe zou het zijn om te leren je aandacht te richten op wat je wél wilt, en wat je juist méér wil doen, ipv (veel) tijd en energie te besteden aan bezig zijn met alles wat je níet wilt, of waar je graag vanaf wilt?

De cursus Je Moet Niks®  werkt toe naar het aanleren van 6 levensvaardigheden die we niet op school of thuis hebben aangeleerd gekregen, noch automatisch vanuit onze menselijke opmaak vaardig zijn. 

 

Tijdens de cursus Je Moet Niks® leer je met de obstakels in het leven om te gaan,
terwijl jij  met aandacht koers kan blijven zetten in de door jou gekozen richting.
Je ontdekt hoe je waardevolle stappen kunt zetten in de richting van
en verbonden met wat jíj belangrijk vindt in het leven.

Zo werk je toe naar Mentaal Fitter worden.

Een logisch gevolg van Mentale Fitheid is een leven waarin JIJ de regie hebt: jóuw leven.

 

                                                                                                                                         Schermafbeelding 2024 02 13 150940

spandoek JMN 2024 01 254dpi

 

Het nemen van kleine stappen is een van de sleutels tot succesvolle verandering ( je omzeilt de stress-knop in je brein) en dat is  gelijk het eerste waarmee we samen aan de gang gaan in deze training: het dagelijks doen van KGD's (kleine goede daden). Samen met het trainen van je Opmerkzaamheid (bewustzijn), het jezelf Belonen ("Goed dat ik het zie!"), het Benoemen van ervaren ongemak (Bevestigen) , het Verbinden van je acties met wat jij belangrijk vindt gaat dit onherroepelijk opleveren dat je Zelfvertrouwen en Eigenwaarde groeien en je jezelf andere keuzes ziet maken in je gedrag.

Telkens als jij jezelf beloont komt er een nieuwe en positieve verbinding bij in je brein. Met het oefenen van de in deze training aangeboden vaardigheden train je dus je BREIN, op een positieve manier. Hersengymnastiek dus!

 

                                                   Schermafbeelding 2024 02 16 154513

De cursus Je Moet Niks® - Mentaal en fysiek fit op jóuw manier  is géén langdurig programma, maar een kort durende cursus, persoonlijk op jouw maat.  Het is gebaseerd op het beste van ACT (Acceptance and Commitment Training) en het Vat van Zelfwaardering, aangevuld met waardevolle en bewezen effectieve oefeningen uit de positieve psychologie. Het programma is bedacht en bijeengebracht door Dr. Heidi Stiegelis (psycholoog-gedragskundige) en wordt al jaren met veel succes in praktijk gebracht. 

 

 

 Train je de aangeboden vaardigheden dan is succes verzekerd!  

                                                                                                                                 Beloofd!                                                                                                                                             

 

 

                                                                    


Schermafbeelding 2024 02 09 210506

2. Logo voor website footer


gr en fr.18.1.1jpg