Skip to main content

Advies Gezond Bedrijf

U ziet uw werknemers graag gezond en gelukkig. Dat is goed voor hen, maar ook goed voor uw bedrijf! Een gezonde en gelukkige werknemer heeft meer ambitie en motivatie en het is goed voor de algemene werksfeer.

Hoe goed is het eigenlijk gesteld met die gezondheid van de mensen bij jullie op de werkvloer? En hoe goed is het algehele gevoel van gezond zijn overall binnen uw bedrijf?

Circa 50% van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht. Deze groep loopt een aanzienlijk  verhoogd risico op het ontwikkelen van tal van chronische gezondheidsproblemen. Enkele voorbeelden daarvan zijn: hart- en vaatziekten, Diabetes type II, artrose, slaapapneu en diverse vormen van kanker.

Door te werken aan een gezond(re) leefstijl kunnen deze processen afgeremd of zelfs gestopt worden. Mensen die al medicatie gebruiken kunnen vaak toe met minder medicijnen.

Voor elk bedrijf is gezond personeel goud waard. Met een Advies Gezond Bedrijf breng ik samen me u in kaart op welke Leefstijl gerelateerde vlakken er binnen uw onderneming winst te behalen valt. Bij een advies kunnen elk van de onderstaande deelgebieden van Leefstijl aan de orde komen:

  • VoedingSONY DSC
  • Beweging
  • Slaap
  • Stressreductie
  • Timemanagement
  • Implementeren van gedragsverandering

Kleine veranderingen op deze vlakken kunnen voor de mensen die het treft een groot verschil maken.

Mijn Leefstijl en Ik denkt graag met u mee hoe u uw mensen én uw bedrijf een stap vooruit kunt helpen, op weg naar een gezonde en vitale toekomst.

 

 SONY DSC