Omdat CooL een groeps-interventie is op het gebied van een Gezonde Leefstijl, is het ook mogelijk dit programma binnen uw bedrijf uit te rollen.

Hiervoor kiezen biedt als voordelen

  • het draagvlak voor de interventie en de daaruit voortvloeiende gedragsveranderingen zal breed zijn omdat de deelnemers de werkplek en de pauzes met elkaar delen
  • de sociale steun die de deelnemende collega’s van elkaar zullen ontvangen zal aan een positief resultaat bijdragen
  • de mogelijkheid om bij u ter plekke op het bedrijf het programma te laten plaatsvinden zodat de deelnemers er niet apart voor hoeven te reizen (zal deelname stimuleren)

Deze voordelen zullen samen zorgen voor een grote(re) kans op het afmaken van het gehele traject van de GLI, wat het behoud van gedragsveranderingen op het gebied van positieve en gezonde Leefstijl zeker ten goede komt.  

Wanneer u besluit dat CooL binnen uw bedrijf een fijne mogelijkheid is voor uw werknemers om gezamenlijk te kunnen werken aan een Gezonde Leefstijl zal het programma voor hen ‘op maat’ gemaakt worden door de specifieke bedrijfssituatie in de diverse programmaonderwerpen in te passen en tijdens de groepsbijeenkomsten te bespreken.

Wilt u graag meer weten over wat CooL precies is en wat het reguliere programma inhoud, dan nodig ik u uit hier verder te lezen.

BLCN Logo white background 300x138

  

SONY DSC

Centrum voor Leefstijl en Paard is aangesloten bij:

 logo BLCN

 BLCN Logo white background 300x138

 logo KABIZ RGB groot

 logo klachtenportaal

 JPG logo HCWB

 HZG Logo2016 RGB Groot

 SVP logo cropped 2009logosvp zwart

 logo zoönosen certificaat GD

Deze website maakt, naast het gebruik van functionele cookies, ook gebruik van tracking, retargeting en social media cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer in onze Privacy Policy