Het uurtarief dat voor ALLE werkzaamheden wordt gehanteerd is 85,- euro per uur (ex. BTW).

Wijze van factureren en betalen:

1.         U krijgt per maand en achteraf een factuur over de gemaakte uren (coaching, voorbereidingswerkzaamheden, administratieve verwerking en reiskosten). De betalingstermijn is twee weken na factuurdatum.

2.         Betaling van een vast, afgesproken bedrag en vooraf.

Om vooraf goed vast te kunnen stellen wat de wensen er zijn (en eventueel om hoeveel personen het gaat) zal eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden. Na afloop van dit gesprek zal ik een offert aan u uitbrengen. Van het totale offerte-bedrag wordt u de eerste helft in rekening gebracht vóór aanvang van het traject. De tweede helft zal halverwege het traject aan u worden gefactureerd. Betalingscondities zijn altijd twee weken na factuurdatum.

De coaching gaat te allen tijde pas dan van start als de betreffende factuur voldaan is

gr en fr151 

  BLCN Logo white background 300x138

Omdat CooL een door de NZa goedgekeurde GLI is, kan indien een werknemer deelneemt aan het CooL-programma die binnen de inclusiecriteria valt voor vergoeding van CooL vanuit de zorgverzekering, een deel van het traject binnen uw bedrijf bekostigd worden door de zorgverzekering van uw werknemer. Hoeveel er vergoed wordt hangt af van de zorgverzekeringsmaatschappij en bij welke zorggroep de huisarts van deze werknemer is aangesloten. Neemt u contact met mij op als dit voor u van belang is. Ik help u graag verder. 

 

 

SONY DSC

Centrum voor Leefstijl en Paard is aangesloten bij:

  logo BLCN

  BLCN Logo white background 300x138

  logo KABIZ RGB groot

 logo klachtenportaal

 JPG logo HCWB

 HZG Logo2016 RGB Groot

 SVP logo cropped 2009logosvp zwart

 logo zoönosen certificaat GD

Deze website maakt, naast het gebruik van functionele cookies, ook gebruik van tracking, retargeting en social media cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer in onze Privacy Policy