Skip to main content

ACT & Leefstijl-traject op maat

Wat levert een Leefstijl-traject de deelnemer uiteindelijk op?

Wat je ontwikkelt in een ACT & leefstijl-traject is hoe jij zelf (opnieuw) je eigen regie kunt voeren over tal van aspecten die met een gezond leven te maken hebben . Je begrijpt jezelf beter, krijgt daarmee meer begrip voor jezelf.
Je krijgt ook meer grip óp jezelf, en weet wat jouw drijfveren zijn. Je wordt fysiek fitter en mentaal flexibeler en sterker. Je wordt meer bewust. Je hebt meer regie over jou als persoon en je leert dat je geen speelbal hoeft te zijn van het leven. Dat je eigenlijk heel veel zelf in de hand hebt en kúnt hebben.
Je leert jezelf steeds beter kennen.

Zijn er één of meerdere personen binnen uw bedrijf die graag een leefstijltraject willen aangaan, en bent u bereid  om dit voor hem/haar te betalen? Klik dan hier voor informatie over het traject. Klik hier voor de tarieven of vraag  een offerte aan.

Er kan voor hen elk apart een Leefstijl-traject op Maat gerealiseerd worden waarbij specifiek gekeken wordt naar  de individuele vraagstelling van elke coachee en naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Daarnaast is er de  mogelijkheid bepaalde algemeen voorkomende vraagstukken in groepsverband te bespreken met collga's die  ook een Leefstijltraject zijn aangegaan. Deelnemers kunnen steun ervaren aan elkaar door naast hun individuele  traject ook samen sessies te hebben. Dit werkt motiverend om de gestelde doelen te bereiken. 

SONY DSC