Paard als NABOR heeft een binnenbaan van 20 x 80m, waarvan 10mtr gebruikt wordt voor hooi en stro-opslag. De overige 70 mtr biedt ruimte voor een indoorwedstrijdring en losrijruimte binnen. Daarnaast ligt er op het buitenterrein een 40 x 20m allweatherbaan. In de hal bevinden zich een twintigtal boxen voor de manegepony’s en volpensionpaarden of pony’s. Achter de hal staan 7 buitenboxen, omringd door bos en weiland, die op volpension of selfservice basis te huren zijn.

Op het buitenterrein bevindt zich verder nog een longeerring cq. paddock.

Paard als NABOR heeft de beschikking over zo’n 4 hectare weiland, gelegen in de de accommodatie omringende Groenstrook. In de Groenstrook is een 6 km lange ruiterroute (ca. een uur) gerealiseerd.
 
In de accommodatie bevindt zich een 25m lange kantine met terras. Deze is gelegen langs de lange kant van de binnenbaan en geeft een uitstekend zicht op de bezigheden zowel binnen als buiten.
In het gebouw is een volledig aangepaste gehandicaptenunit met toilet, douche en kleedruimte aanwezig. Tevens is er een tilinstalatie in de dakconstructie van de rijhal aangebracht, zodat ook rolstoelafhankelijke ruiters gemakkelijk te paard kunnen komen.    

Voor anderen die hulp behoeven bij het opstappen, maar die nog redelijk mobiel zijn, is er een opstapperron.

binnenbak

 

buitenbakCentrum voor Leefstijl en Paard is aangesloten bij:

 logo BLCN

 BLCN Logo white background 300x138

 logo KABIZ RGB groot

 logo klachtenportaal

 JPG logo HCWB

 HZG Logo2016 RGB Groot

 SVP logo cropped 2009logosvp zwart

 logo zoönosen certificaat GD

Deze website maakt, naast het gebruik van functionele cookies, ook gebruik van tracking, retargeting en social media cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer in onze Privacy Policy