Skip to main content

DUO-lessen en/of PRIVÉ-lessen

LESSEN VOOR KINDEREN EN JEUGD 
Bij Paard als NABOR wordt aan kinderen lesgegeven in DUO-veband

VOLWASSENEN 
Aan volwassenen wordt door ons alleen les privéles gegeven.

MENSEN MET EEN BEPERKING die graag willen leren paardrijden: Er is véél mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden!

AL EERDER ERGENS ANDERS GEREDEN EN WIL JE GRAAG BITLOOS LEREN RIJDEN?rijden Holly.1a
Ook dan ben(t) je (u) van harte welkom voor het volgen van lessen bij Paard als NABOR.
Voorafgaand aan indeling in een bestaand duo willen we graag dmv (tenminste één) privéles peilen wat je / uw niveau is, zodat we u op een juiste manier kunnen indelen en het juiste paard voor u kunnen uitkiezen.
 

PRIVÉ-LES

Bij Paard als NABOR  kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor privé-lessen. Dit kan zowel met een paard of pony van de manege als met uw eigen paard of pony.

De redenen om te kiezen voor privé-lessen kunnen uiteenlopend zijn.

De voordelen van het volgen van privéles zijn o.a. de individuele en ongedeelde aandacht en het solo kunnen rijden in een (deel van) de binnen-/buitenrijbaan.

Gevorderde ruiters of wedstrijdruiters met een eigen paard kunnen bij ons terecht om zich (verder) te bekwamen op het gebied van balans, houding en zit en het geven van (minimale) lichaamssignalen.

 

waar?

Het spreekt voor zich dat privéles met een schoolpaard / -pony wordt gegeven bij de accommodatie van Paard als NABOR zelf.

Indien u echter privéles wil met uw eigen paard / pony dan kan deze   ook bij u op locatie / aan huis gegeven worden.

 

GRAAG MEER INFORMATIE ?
Neem dan contact met ons op via info@centrum-voor-leefstijl-en-paard.nl of telefonisch (0168-401617)

 

AANMELDEN
Wilt u uzelf,  uw zoon / dochter aanmelden voor de lessen bij de ruiterschool van Paard als NABOR , vul dan dit   Inschrijfformulier_2021.1.pdf    (let op: dit is in PDF-format) in. Druk het indien nodig af.Stuur het formulier bij voorkeur voorafgaand aan de eerste les in bij Paard als NABOR op via info@centrum-voor-leefstijl-en-paard.nl . Een papieren exemplaar inleveren kan natuurlijk ook, maar let er op dat u dit voorafgaand aan het inplannen van de eerste les doet.  Denk ook aan een exemplaar voor uw eigen administratie.