Skip to main content

Activiteiten en Workshops

ACTIVITEITEN

Bij Paard als NABOR worden regelmatig activiteiten (workshops) georganiseerd. Deze worden onder de leden aangekondigd via whatsapp. 

Elke activiteit heeft tot doel om de relatie tussen het paard en de ruiter te verbeteren. Een betere relatie betekent tegelijk een betere CONTROLE over en een betere MOTIVATIE van het paard, en méér plezier SAMEN.


Items waar je aan werkt tijdens een activiteit (workshop) zijn o.a.:

 • Verbeteren van de vertrouwensrelatie tussen jou en het paard 
 • Het bewust worden en verbeteren van je balans 
 • Het ervaren wat de invloed is van ritme
 • Het bewust worden van welke signalen je als ruiter geeft en het verkleinen en verfijnen daarvan
 • Het bewust worden van wat het paard je te melden heeft en hoe hierop in te spelen.
 • Ervaren hoe waardevol het werken naast het paard is
 • Het bewust worden van welke bewegingen het paard in zijn gaan heeft en hoe deze bewegingen nog beter af te laten vloeien in het ruiterlichaam.
 • Kennis maken met (de achtergronden van) bitloos paardrijden

 

Komt je van buitenaf en wil je graag deelnemen? Dat kan!  Als je je eigen paard meebrengt is er een mogelijkheid tot stalling van uw paard in de openlucht. Heb je geen eigen paard of wilt u liever niet reizen met je paard, dan kun je gebruikmaken van een schoolpaard.
De kosten van deze workshops varieren afhankelijk van de tijdsduur. De workshops zijn ook toegankelijk voor mensen die niet zijn aangesloten bij Paard als NABOR.

 

Wil je graag , buiten wat er geörganisserd wordt om,  een keer iets anders doen met een paard naast je gewone les?

Dat kan!

Hoe werkt dat?

 • Je bedenkt wat je graag zou willen doen
 • je kijkt of je nog meer ruiters kan vinden die dat ook leuk lijkt een die mee zouden willen doen
 • je kijkt in je agenda wanneer het jullie uitkomt (een paar data kiezen is handig)
 • je vraagt CharLotte of zij ook  op één van die data kan

En het voordeel hierbij is: je kan zelf naar een datum kijken die jullie uitkomt!

Je weet dus ook zeker dat je dan kunt en mee kunt doen.

Voor een workshop bij je thuis of op jouw locatie,  kun je contact opnemen voor een voorstel op maat.

 

OPGEVEN

Ik ben lid bij Paard als NABOR

1. Stop je inschrijfgeld in een enveloppe. Schrijf op de enveloppe: - je naam - de datum van de activiteit - indien van toepassing: twee voorkeurspony's

Het inschrijfgeld voor een zaterdagmiddag-activiteit is 15,- euro. Geef deze enveloppe af aan de bar uiterlijk 1 week voorafgaand aan de activiteit!

 

2. Stuur een mailtje met daarin de volgende gegevens: de activiteit waar je aan wil deelnemen, de datum en je naam. Maak het inschrijfgeld over via de bank: NL28ABNA0629259038  tnv Centrum voor Leefstijl en Paard  onder vermelding van je naam en de activiteit waaraan je deelneemt + de datum

 

Ik ben géén lid bij Paard als NABOR

3. Je kunt dan jezelf voor een activiteit opgeven door het invullen van een inschrijfformulier, dit via de mail te sturen aan info@paardalsnabor.nl  en per bank 17,50 overmaken. Maak het inschrijfgeld over via de bank: NL28ABNA0629259038  tnv Centrum voor Leefstijl en Paard  onder vermelding van je naam en de activiteit waaraan je deelneemt + de datum

 

 

LET OP: Door op te geven voor een activiteit verklaar je tevens op de hoogte te zijn van de "Voorwaarden en Condities", het Privacy Beleid,  het Huishoudelijk Reglement , alsmede de veiligheidsVoorschriften van Paard als NABOR .